Preloader
 

Ce facem

Home / Ce facem

În această vară, am petrecut o săptămână alături de cei 19 liceeni participanți la „Tabăra de vorbit în public” organizată la Avrig de Asociația Cerc Băicoi. Energia și buna dispoziție au fost ingredientele cheie ale taberei, după cum puteți vedea în materialul realizat cu această ocazie.

Un material despre valorile rugby-ului, care depășesc cu mult granițele sportului și formează personalități, realizat pentru clubul Aurora Băicoi.

„Cuscrii din Tirana” în regia lui Dragoș Câmpan este unul dintre cele mai îndrăgite spectacole care se joacă în actuala stagiune pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești. Văzând imaginile surprinse la una dintre reprezentații veți întelege și de ce!

Cel mai nou spectacol al Teatrului de Animație pentru copii și tineret IMAGINARIO Ploiești este plin de provocări și poate fi „citit” în chei diferite, în funcție de vârsta și experiența de viață a fiecărui spectator. Cu toții, însă, veți râde și veț plânge, veți rămâne pe gânduri și veți fi încântați de jocul micilor actori, care sunt în largul lor pe scenă și gata să vă împărtășească marele lor secret. Nu vi-l spunem, dar vă asigurăm că merita să vedeți spectacolul!

Preludiul Festivalului Cultural Internațional Breaza 2019 ne-a dat ocazia să le admirăm pe componentele Trio Equilibrium, Ioana Valentina Cojuharov, Mădălina Chiriac și Marta-Claudia Băceanu Tudor, interpretând la pian la șase mâini Timothy Brown – „Triana”, I. Ivanovici – „Valurile Dunării” și Mike Cornick – 3 piese pentru pian la 6 mâini.

Cel mai nou restaurant din Sinaia, „Cantacuzino 5”, vă așteaptă într-un loc de poveste, la Vila Camelia. O poveste în care personajele principale sunt ambianța rafinată, meniul bogat și ospitalitatea personalului, mereu la dispoziția dv. Cantacuzino 5, rafinamentul la el acasă!

Cu o capacitate de 240 de persoane, White Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din Ploiești, reprezentând alegerea ideală atât pentru evenimentele private, cât și pentru petreceri corporate, conferințe, expoziții sau lansări. Inaugurarea sa a fost un eveniment de neratat, despre care vorbesc de la sine imaginile surprinse cu această ocazie.

Cum o imagine, se știe, spune uneori mai mult decât o mie de cuvinte, vă prezentăm câteva imagini surprinse de echipa noastră la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care vă vor ajuta să vă faceți o impresie elocventă despre desfășurarea de forțe din Pavilionul B2 de la Romexpo.

Când vine vorba despre tehnologia de ultimă oră, la DaDa Media Consulting suntem ochi și urechi. Așa că ne-am bucurat să putem realiza o serie de interviuri cu profesorii prahoveni implicați în Proiectul CAnVASS+, un proiect european care îşi propune să dezvolte cooperarea didactică digitală deschisă prin formarea profesorilor care doresc să-i înveţe pe elevi să folosească informaţia furnizată de tehnologie în activitatea de învăţare prin intermediul comunicării interactive şi cu ajutorul unui set de mijloace de învăţământ digitale.

Pentru echipa noastră a fost o onoare să putem lucra, la propunerea Societății ATOM, la acest film și să spunem cu mijloace cinematografice povestea din carte, a vieții și morții învăluită de mister a directorului general al Uzinei 1 Mai Ploiești, Dimitrie Tomozei. Filmul integral va putea fi văzut în premieră sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11.00, în sala „Marea Unire” a Palatului Culturii din Ploiești.

Recunoașterea primită din partea Camerei de Comerț și Industrie Prahova cu ocazia Topului Firmelor Prahovene 2018 ne onorează și ne obligă în același timp! Mulțumim pentru încredere, suntem onorați să fim partenerii CCI Prahova!

Balul Rotary 2000 a strâns în jurul ideii de excelență numeroși membri ai comunității locale, rotarieni și prieteni ai acestora, care au contribuit astfel la premierea elevilor cu rezultate deosebite. Spectacolul a avut și el același atribut, printre artiștii care au urcat pe scenă numărându-se Irina Sârbu Band, Blue Noise și orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Cea de-a III-a ediție a FIEDU a reunit la Ploiești sute de profesori și specialiști în educație din lumea întreagă. Le mulțumim organizatorilor pentru că ne-au dat ocazia să surprindem în sunet și imagine toate momentele importante ale FIEDU 2018.

Când ai ocazia să cunoști tineri frumoși și dascăli cu vocație… ȘTIINȚESCU PRAHOVA. O productie DADA MEDIA CONSULTING