Ce facem

Home / Ce facem

Noul An a fost marcat de către Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova în cadrul unui eveniment plin de eleganță găzduit de Ambadasa Belgiei la București, produs și transmis live de DaDa Media Consulting.

La 30 de ani de la reînființarea Camerei de Comerț și Industrie Prahova, ne-am bucurat să participăm la realizarea unei ediții speciale, online, a Galei Topul Firmelor Prahovene, live, dintr-un studio virtual și cu elemente grafice pe măsura unui astfel de eveniment, plin de semnificații pentru mediul de afaceri din județ.

Găzduit de Ferma Dacilor -Tohani, evenimentul „Inspirații Strămoșești” a cuprins lansări de colecții vestimentare și de bijuterii acompaniate de orchestra „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești. În cadrul evenimentului moderat de Luminița Tucă, pe scenă au urcat Ileana Șipoteanu, artiștii din cadrul orchestrei Flacăra Prahovei condusă de dirijorul Marian Dovâncă, dansatorii din cadrul ansamblului „Doina Prahovei” condus de coregraful Marian Marinică și au fost prezentate colecțiile Zestre de Prahova by Anda Mănescu și Dacia Augusta by Delia Lazăr. Bijuteriile purtate de modele fac parte din colecțiile Ethnos și Dacos by Leo Gherasim. Organizatori: Dahlia Couture si Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești Parteneri și sponsori: Compania BES România, Clubul Rotary Ploiești, Crama de piatră, Ii de Breaza, Cofetăria IriPan, Lace Magazine, Kreatore, Fundația Zamolxes, Ferma Dacilor și DaDa Media Consulting.

O astfel de lucrare, precum “Monarhiile constituționale britanică și română. Reprezentările lor în discursul regal al reginei Elisabeta a II-a și al regelui Mihai I”, recent publicată la Editura Institutul European Iași, merita si o prezentare video pe măsură, la care ne-am bucurat sa ne aducem contribuția.

În condițiile interzicerii accesului publicului la competițiile sportive, transmisiile live realizate de noi pentru compania Fortuna reprezintă singura șansă pentru iubitorii hipismului de a urmări reuniunile organizate pe Hipodromul Ploiești.

Peste 100 de voluntari de la școlile din Urlați și de la compania OMV Petrom au reușit să strângă sute de saci de gunoi în doar câteva ore, comprimate în câteva minute în materialul video realizat cu această ocazie.

În fiecare an, Ploiești Jazz Festival aduce pe scena Filarmonicii ploieștene nume mari ale jazzului internațional, iar pentru noi a fost o bucurie să putem consemna la cald impresiile acestora despre  eveniment.

Prima ediție a Semimaratonului Ploiești ne-a dat prilejul să vedem comunitatea în acțiune, implicându-se atât pentru a face mișcare, dar mai ales pentru a susține o serie de proiecte locale. Cum s-a văzut acest demers al Fundației Comunitare Prahova, vedeți în acest material care a surprins Semimaratonul Ploiești 2019 din toate unghiurile, atât de la sol cât și din aer.

În această vară, am petrecut o săptămână alături de cei 19 liceeni participanți la „Tabăra de vorbit în public” organizată la Avrig de Asociația Cerc Băicoi. Energia și buna dispoziție au fost ingredientele cheie ale taberei, după cum puteți vedea în materialul realizat cu această ocazie.

Un material despre valorile rugby-ului, care depășesc cu mult granițele sportului și formează personalități, realizat pentru clubul Aurora Băicoi.

„Cuscrii din Tirana” în regia lui Dragoș Câmpan este unul dintre cele mai îndrăgite spectacole care se joacă în actuala stagiune pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești. Văzând imaginile surprinse la una dintre reprezentații veți întelege și de ce!

Cel mai nou spectacol al Teatrului de Animație pentru copii și tineret IMAGINARIO Ploiești este plin de provocări și poate fi „citit” în chei diferite, în funcție de vârsta și experiența de viață a fiecărui spectator. Cu toții, însă, veți râde și veț plânge, veți rămâne pe gânduri și veți fi încântați de jocul micilor actori, care sunt în largul lor pe scenă și gata să vă împărtășească marele lor secret. Nu vi-l spunem, dar vă asigurăm că merita să vedeți spectacolul!

Preludiul Festivalului Cultural Internațional Breaza 2019 ne-a dat ocazia să le admirăm pe componentele Trio Equilibrium, Ioana Valentina Cojuharov, Mădălina Chiriac și Marta-Claudia Băceanu Tudor, interpretând la pian la șase mâini Timothy Brown – „Triana”, I. Ivanovici – „Valurile Dunării” și Mike Cornick – 3 piese pentru pian la 6 mâini.

Cel mai nou restaurant din Sinaia, „Cantacuzino 5”, vă așteaptă într-un loc de poveste, la Vila Camelia. O poveste în care personajele principale sunt ambianța rafinată, meniul bogat și ospitalitatea personalului, mereu la dispoziția dv. Cantacuzino 5, rafinamentul la el acasă!

Cu o capacitate de 240 de persoane, White Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din Ploiești, reprezentând alegerea ideală atât pentru evenimentele private, cât și pentru petreceri corporate, conferințe, expoziții sau lansări. Inaugurarea sa a fost un eveniment de neratat, despre care vorbesc de la sine imaginile surprinse cu această ocazie.

Cum o imagine, se știe, spune uneori mai mult decât o mie de cuvinte, vă prezentăm câteva imagini surprinse de echipa noastră la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care vă vor ajuta să vă faceți o impresie elocventă despre desfășurarea de forțe din Pavilionul B2 de la Romexpo.

Când vine vorba despre tehnologia de ultimă oră, la DaDa Media Consulting suntem ochi și urechi. Așa că ne-am bucurat să putem realiza o serie de interviuri cu profesorii prahoveni implicați în Proiectul CAnVASS+, un proiect european care îşi propune să dezvolte cooperarea didactică digitală deschisă prin formarea profesorilor care doresc să-i înveţe pe elevi să folosească informaţia furnizată de tehnologie în activitatea de învăţare prin intermediul comunicării interactive şi cu ajutorul unui set de mijloace de învăţământ digitale.

Pentru echipa noastră a fost o onoare să putem lucra, la propunerea Societății ATOM, la acest film și să spunem cu mijloace cinematografice povestea din carte, a vieții și morții învăluită de mister a directorului general al Uzinei 1 Mai Ploiești, Dimitrie Tomozei. Filmul integral va putea fi văzut în premieră sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11.00, în sala „Marea Unire” a Palatului Culturii din Ploiești.

Recunoașterea primită din partea Camerei de Comerț și Industrie Prahova cu ocazia Topului Firmelor Prahovene 2018 ne onorează și ne obligă în același timp! Mulțumim pentru încredere, suntem onorați să fim partenerii CCI Prahova!

Balul Rotary 2000 a strâns în jurul ideii de excelență numeroși membri ai comunității locale, rotarieni și prieteni ai acestora, care au contribuit astfel la premierea elevilor cu rezultate deosebite. Spectacolul a avut și el același atribut, printre artiștii care au urcat pe scenă numărându-se Irina Sârbu Band, Blue Noise și orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești.

Cea de-a III-a ediție a FIEDU a reunit la Ploiești sute de profesori și specialiști în educație din lumea întreagă. Le mulțumim organizatorilor pentru că ne-au dat ocazia să surprindem în sunet și imagine toate momentele importante ale FIEDU 2018.

Când ai ocazia să cunoști tineri frumoși și dascăli cu vocație… ȘTIINȚESCU PRAHOVA. O productie DADA MEDIA CONSULTING